dilluns, 24 de setembre del 2007

AGERMANATS 2007...

El pròxim 12 d'octubre es celebrarà a Sueca la 1a festa de germanor fallera. Un event únic i pioner organitzat per una colla de fallers i respaldat per la Junta Local Fallera i l'Ajuntament de Sueca. Aquesta festa està pensada per a totes les edats i d'aquesta manera presenta el següent programa:

AL MATI:

A partir de les 11 hores, al Parc de l’Estació, podrem gaudir d’un Parc Infantil amb atraccions inflables i regals per als més menuts
A les 12 hores es farà una GLOBOTÀ, organitzada per Star de Festa.
Al mateix temps, als stands de l’organització disposarem d’una degustació de refrescs.


A LA VESPRADA:

A partir de les 18 hores, concentració al Parc de l’Estació de tots els participants en la cercavila.
A les 18’30 hores, lectura d’un manifest per la germanor fallera, a càrrec de l’organització de l’event.
En finalitzar la lectura, inici de la cercavila, que transcorrerà pels carrers: Sequial, València, Cerrillo, San Cristòfol, Mercat, placeta de San Pere, placeta Rosanes, Cullera, La Punta i Parc de l’Estació, on permaneixerem de festa amb les xarangues, fins que s’aprope la nit.


A LA NIT:

A les 21’30 hores, concentració dels participants al Polígon Industrial, a la zona delimitada per l’organització.
A continuació començarà el sopar de catering, inclòs amb el preu.
Sobre les 00’00 hores, relectura del manifest per la germanor fallera i disparada d’un castell de focs d’artifici.
I com a fi de festa, gaudirem amb la música de dos grans orquestres del panorama autonòmic: TABARCA i TITANIC, que ens oferiran el seu espectacle fins a altes hores de la matinada.

Tot açò pel mòdic preu de 15€, que inclou una samarreta commemorativa i el sopar de catering de bocata. Cal ressaltar el caràcter solidari d'aquest event, donat que els diners que s'arrepleguen aniran destinats única i exclusivament a l'Asil d'Ancians. A més, per tal de realitzar la promoció i la captació de participants, s'ha elaborat aquest spot.



A més es recorda que no sols es poden apuntar fallers, sinó que s'abarca tota la població de Sueca que podrà acudir en massa a aquest magnífic event. A què esperes per apuntar-te?