dijous, 11 d’octubre del 2007

Nota de premsa 9 d'octubre

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sueca (Bloc Nacionalista Valencià, PSPV i Compromís per Sueca), davant els fets ocorreguts el passat 9 d’octubre i les diverses informacions aparegudes als mitjans de comunicació, vol aclarir:

1 Que hi havia un protocol consensuat entre els grups municipals i el Casal Jaume I de Sueca per a celebrar un 9 d’octubre unitari.

2 Que el Casal, unilateralment, trencà l’acord imposant en la capçalera de la marxa la seua pancarta, sense demanar l’opinió a ningú, fet que provocà la retirada dels regidors del Partit Popular. A més, en el moment de l’homenatge a Joan Fuster, el Casal bandejà a la persona consensuada per les parts, el director de l’IES Joan Fuster, Vicent Bagetto, i parlà altra persona.

3 Els membres de la Corporació presents (en aquell moment la màxima autoritat era Salvador Gil, primer tinent d’alcalde), per evitar situacions tenses o violentes, preferiren obviar la premeditada provocació del Casal, i continuaren amb el programa previst.

Sembla que el Casal Jaume I de Sueca prefereix veure els valencians desunits i enfrontats abans que partits que no combreguen amb el seu ideari polític celebren amb la resta de formacions i entitats del poble el 9 d’octubre i reten homenatge al nostre escriptor Joan Fuster. Fets com aquests perllonguen en el temps el conflicte entre valencians. Són baralles estèrils i inútils que fan perdre la força al poble valencià.

Només el consens i el diàleg ens permetran albirar un futur millor per al nostre poble.

Visca el 9 d’octubre!
Visca el País Valencià!




JOAN BALDOVÍ , SALVADOR GIL , DOLORS PÉREZ

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un país: España
Un poble: España.
De moment és així. No us comporteu com si no ho fós. Lluiteu democráticament per a canviar-ho.